Bitget $ 100 USD bez depozīta bonuss

Bonuss bez depozīta 100 USD — Bitget

PromoSīkāka informācija
Bonuss100 USD
Pievienošanās saiteiBonusa saite
Beigu datumsIerobežota laika akcija
Piedāvājums ir spēkāJauni klienti
Izņemšana

Par Bitget bez depozīta bonusu

Bitget piedāvā aizraujošu bezdepozīta bonusu USD 100 apmērā, lai jauni klienti varētu izpētīt mēmu stāstījumu, kas ietver tādus populārus marķierus kā PEPE, FLOKI un SHIB Inu. Šī akcija ļauj jaunajiem tirgotājiem piedzīvot reāllaika kriptovalūtu tirdzniecību bez nepieciešamības veikt sākotnējo depozītu. Koncentrējoties uz jauniem tirgotājiem no noteiktiem reģioniem, šis bonuss sniedz lielisku iespēju ienirt kriptovalūtu tirdzniecības pasaulē.

Kā piedāvājums darbojas

Bitget bonuss bez depozīta ir izveidots tā, lai palielinātu tirdzniecības pieredzi jauniem lietotājiem. Reģistrējoties un pārbaudot savu kontu, jūs saņemsiet $10 bonusu par savu pirmo darījumu. Turklāt, ja jūs sasniegsiet 1000 USDT tīrajā fjūčeru peļņā, jūs saņemsiet papildu USD 90, kas kopā veido USD 100 bonusu. Šī akcija ir īpaši paredzēta tirgotājiem no Apvienotās Karalistes, Kanādas, Austrālijas un Eiropas daļām.

Kā iegūt bonusu

Bitget bez depozīta bonusa pieprasīšana ir vienkāršs process:

  1. Reģistrējiet jaunu tirdzniecības kontu vietnē Bitget.
  2. Pabeidziet KYC verifikācijas procesu.
  3. Pieprasiet bonusu, izmantojot kampaņas saiti.
  4. Saņemiet $ 10 bonusu par savu pirmo darījumu un papildu $ 90, sasniedzot 1000 USDT tīro nākotnes darījumu peļņu.

Kad šīs darbības ir pabeigtas, varat izmantot bonusu tirdzniecībai Bitget platformā. No tirdzniecības gūto peļņu var izņemt, lai gan pats bonuss nav izņemams.

Noteikumi un nosacījumi

Uz Bitget bez depozīta bonusu attiecas šādi noteikumi un nosacījumi:

  • Piedāvājums pieejams tikai jaunajiem klientiem.
  • Lai saņemtu bonusu, ir nepieciešama identitātes pārbaude (KYC).
  • Akcija ir pieejama tikai lietotājiem no Apvienotās Karalistes, Kanādas, Austrālijas, DACH, Francijas, Itālijas, Nīderlandes, Zviedrijas un Polijas.
  • Tiek piemēroti vispārīgie Bitget noteikumi un nosacījumi.
  • Akciju var pārtraukt jebkurā laikā bez iepriekšēja brīdinājuma.

Mans personīgais paņēmiens

Bitget bonuss bez depozīta ir fantastiska iespēja jaunajiem tirgotājiem izpētīt kriptovalūtu tirgu ar minimālu risku. 100 $ bonuss apvienojumā ar populārajiem mēmu žetoniem, piemēram, PEPE, FLOKI un SHIB Inu, padara šo piedāvājumu īpaši pievilcīgu. Prasība pārbaudīt savu identitāti nodrošina drošu tirdzniecības vidi, un iespēja gūt peļņu bez sākotnējās depozīta ir būtiska priekšrocība. Es ļoti iesaku jaunajiem tirgotājiem izmantot šo akciju, lai uzsāktu savu tirdzniecības ceļu vietnē Bitget.

Nobeigumā par Bitget bonusu bez depozīta

Nepalaidiet garām šo ekskluzīvo iespēju sākt tirgoties ar 100 USD bonusu bez depozīta vietnē Bitget. Reģistrējies tagad, izpildiet vienkāršās verifikācijas darbības un sāciet savu tirdzniecības ceļu bez sākotnējiem ieguldījumiem. Rīkojies ātri, jo šis piedāvājums ir pieejams tikai ierobežotu laiku!

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Scroll to Top