Bitunix $250 Крипто бонус без депозит Раздаване

$250 Крипто бездепозитен бонус за раздаване – Bitunix

ПромоцияПодробности
Бонус250 USDT
Връзка за присъединяванеБонус връзка
Крайна дата31 декември 2024 г
Офертата е приложимаНови клиенти
ОттеглянеМогат да се теглят само печалби

Относно Bitunix $250 крипто бонус без депозит

Bitunix е развълнуван да обяви щедър бонус от $250 този уикенд за 10 щастливи участници. Тази промоция е предназначена да насърчи ангажираността в социалните медии и да предостави на нови клиенти значителен бонус, за да започнат своето търговско пътуване. Победителите ще получат 250 USDT бонус пари в своята фючърсна сметка, предлагайки страхотна възможност да изследват крипто търговията без първоначален депозит.

Как работи офертата

Раздаването на бонус от $250 на Bitunix е промоция, базирана на социални медии, насочена към увеличаване на онлайн присъствието на компанията, като същевременно възнаграждава участниците. За да отговарят на условията за този бонус, участниците трябва да изпълнят няколко прости задачи в Twitter. Бонусът може да се използва за търговия и всички печалби, направени от търговия с бонуса, могат да бъдат изтеглени, което го прави много атрактивно предложение за нови търговци.

Как да получите бонуса

Изискването на бонуса за раздаване на Bitunix включва лесен процес:

  1. последвам @BitunixOfficial в Twitter.
  2. Ретуитнете промоционалния пост.
  3. Тагнете двама приятели в ретуита.

След като изпълните тези стъпки, ще бъдат избрани 10 произволни победители, които ще получат бонуса от $250. Победителите ще получат бонуса, кредитиран в тяхната фючърсна сметка, която може да се използва за търговия. Въпреки че самият бонус не може да се изтегли, всички печалби, направени от търговия с бонуса, могат да бъдат изтеглени.

Правила и условия

Бонусът за раздаване на Bitunix е предмет на следните правила и условия:

  • Офертата е достъпна само за нови клиенти на Bitunix.
  • Участниците трябва да изпълнят задачите в Twitter, за да отговарят на условията за бонуса.
  • Промоцията приключва на 31 декември 2024 г.
  • Могат да се теглят само печалби, направени от търговия с бонуса.
  • Прилагат се общи условия на Bitunix.
  • Офертата може да бъде прекратена по всяко време без предизвестие.

Моето лично мнение

Бонусът от Bitunix $250 е фантастична възможност за нови трейдъри да започнат своя търговски опит със значителна сума капитал за търговия. Процесът на участие е прост и ангажиращ, което го прави достъпен за всеки с акаунт в Twitter. Горещо препоръчвам да участвате в тази промоция, тъй като предоставя безрисков шанс да изследвате платформата Bitunix и потенциално да печелите печалби за теглене.

В заключение за Bitunix Bonus

Не пропускайте тази ограничена във времето възможност да спечелите $250 бонус без депозит с Bitunix. Следвайте Bitunix в Twitter, изпълнете простите задачи и имайте шанс да бъдете един от 10-те късметлии. Действайте сега, тъй като промоцията приключва на 31 декември 2024 г.!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top