Bex500 ingyenes bónusz 2024

Ingyenes bónusz – Bex500

PromoRészletek
Bónusz15 dollár befizetés nélküli bónusz
Csatlakozás linkBónusz
Befejezés dátuma2024. december 31
Ajánlat ÉrvényesÚj ügyfelek
VisszavonásCsak a nyereséget lehet kivenni, legfeljebb 50 USD-ig

Az ingyenes bónuszról – Bex500

A Bex500 ingyenes bónusz vonzó ajánlat azon új ügyfelek számára, akik kezdeti befizetés nélkül szeretnének belemerülni a BTC örökös szerződéses kereskedésébe. A promócióban való részvétellel a felhasználók 15 dollár bónuszt kaphatnak a kereskedés megkezdéséhez. Ha a kereskedési mennyiségre vonatkozó követelmények öt napon belül teljesülnek, a felhasználók kapcsolatba léphetnek a Bex500-zal, hogy kivonják a bónuszból származó nyereséget. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felfedezze a Bex500 platformot, és minimális kockázat mellett kereskedési tapasztalatot szerezzen.

Hogyan működik az ajánlat

A Bex500 Free Bonus promócióban való részvételhez az új felhasználóknak le kell tölteniük a Bex500 alkalmazást az App Store-ból. Az alkalmazás telepítése után a felhasználóknak 5 csillaggal kell értékelniük, és pozitív megjegyzést kell írniuk. A 15 dolláros bónusz megszerzéséhez el kell küldeni a felülvizsgálatról készült képernyőképet a service@bex500.com címre. Ez a bónusz kizárólag a BTC örökös szerződéseinek kereskedésére használható fel. A kereskedési mennyiségre vonatkozó követelmény öt napon belüli teljesítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kivonják a nyereséget, a maximális kifizetési limit 50 USD.

Hogyan szerezd meg a bónuszt

A Bex500 ingyenes bónusz igényléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Töltse le a Bex500 alkalmazást az App Store-ból.
  2. Értékelje az alkalmazást 5 csillaggal, és írjon pozitív megjegyzést.
  3. Készítsen képernyőképet a véleményéről.
  4. Küldje el a képernyőképet a service@bex500.com címre, hogy megkapja a 15 dolláros bónuszt.

Ez az egyszerű folyamat biztosítja, hogy azonnal elkezdhet kereskedni bónuszával. A bónusz megjelenik számlája jóváírás oszlopában, de ne feledje, hogy a kifizetést követően törlődik.

Szabályok és feltételek

A Bex500 ingyenes bónuszra a következő feltételek vonatkoznak:

  • Az ajánlat csak a Bex500 új ügyfelei számára elérhető.
  • A 15 dolláros bónusz csak a BTC örökös szerződéseinek kereskedésére használható fel.
  • A bónuszból származó nyereség akkor vonható vissza, ha a kereskedési volumen öt napon belül megfelel a követelménynek.
  • A maximálisan kivehető nyereség 50 USD.
  • A 15 dolláros bónusz kifizetéskor törlődik a jóváírás oszlopból.
  • A Bex500 általános szerződési feltételei érvényesek.
  • A promóció bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntethető.

Személyes átvételem

Véleményem szerint a Bex500 ingyenes bónusz kiváló lehetőség az új kereskedők számára, hogy pénzügyi kockázat nélkül kezdjék meg útjukat BTC örökös szerződésekkel. Az alkalmazás értékelésének és a képernyőkép elküldésének egyszerű folyamata megkönnyíti a bónusz igénylését. Ezen túlmenően, a kereskedési mennyiségi követelmény teljesítése után akár 50 USD-ig terjedő nyereség kivonásának lehetősége is jelentős előny. Ha még új a kriptovaluta kereskedésben, vagy szeretné felfedezni a BTC örökös szerződéseit, akkor ezt a promóciót mindenképpen érdemes megfontolni. Csak ügyeljen arra, hogy a megadott időn belül teljesítse a kereskedési követelményeket, hogy teljes mértékben kihasználja az ajánlatot.

Befejezésül a Bex500 bónuszról

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy javítsa kereskedési élményét a Bex500 segítségével. Töltse le az alkalmazást most, kövesse az egyszerű lépéseket, és kezdje el a kereskedést 15 dolláros bónuszával még ma! Cselekedj gyorsan, mert az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top