Bex500 gratis bonus 2024

Gratis bonus – Bex500

KampanjDetaljer
Bonus$15 ingen insättningsbonus
Går med i länkenBonus
Slutdatum31 december 2024
Erbjudandet gällerNya kunder
UttagEndast vinster kan tas ut, upp till $50 USD

Om gratisbonusen – Bex500

Bex500 Free Bonus är ett attraktivt erbjudande för nya kunder som vill dyka in i BTC-handel med eviga kontrakt utan att göra en första insättning. Genom att delta i denna kampanj kan användare få en bonus på $15 för att börja handla. Om handelsvolymkraven uppfylls inom fem dagar kan användare kontakta Bex500 för att ta ut vinsten från bonusen. Det är ett bra sätt att utforska Bex500-plattformen och få handelserfarenhet med minimal risk.

Hur erbjudandet fungerar

För att delta i Bex500 Free Bonus-kampanjen måste nya användare ladda ner Bex500-appen från App Store. Efter att ha installerat appen måste användarna ge den 5 stjärnor och skriva en positiv kommentar. En skärmdump av denna recension ska sedan skickas till service@bex500.com för att få bonusen på $15. Denna bonus kan endast användas för handel med BTC eviga kontrakt. Att uppfylla kravet på handelsvolym inom fem dagar tillåter användare att ta ut vinsten, med en maximal uttagsgräns på $50 USD.

Hur man får bonusen

För att hämta Bex500 gratis bonus, följ dessa steg:

  1. Ladda ner Bex500-appen från App Store.
  2. Ge appen 5 stjärnor och skriv en positiv kommentar.
  3. Ta en skärmdump av din recension.
  4. Skicka skärmdumpen till service@bex500.com för att få din bonus på $15.

Denna enkla process säkerställer att du kan börja handla med din bonus direkt. Bonusen kommer att visas i kreditkolumnen på ditt konto, men kom ihåg att den kommer att rensas när ett uttag görs.

Regler och villkor

Bex500 gratisbonusen är föremål för följande villkor:

  • Erbjudandet är endast tillgängligt för nya kunder av Bex500.
  • Bonusen på $15 kan endast användas för att handla med eviga BTC-kontrakt.
  • Vinster från bonusen kan tas ut om handelsvolymen uppfyller kravet inom fem dagar.
  • Det maximala vinstbeloppet som kan tas ut är $50 USD.
  • Bonusen på $15 kommer att tas bort från kreditkolumnen vid uttag.
  • Allmänna villkor för Bex500 gäller.
  • Kampanjen kan avslutas när som helst utan föregående meddelande.

Min personliga uppfattning

Enligt min mening är Bex500 Free Bonus ett utmärkt tillfälle för nya handlare att börja sin resa med BTC eviga kontrakt utan någon ekonomisk risk. Den enkla processen att betygsätta appen och skicka en skärmdump gör det enkelt att hämta bonusen. Dessutom är möjligheten att ta ut vinster upp till $50 USD efter att ha uppfyllt kravet på handelsvolym en betydande fördel. Om du är ny med kryptovalutahandel eller vill utforska BTC eviga kontrakt, är denna kampanj definitivt värd att överväga. Se bara till att uppfylla handelskraven inom den angivna tidsramen för att dra full nytta av erbjudandet.

För att avsluta om Bex500 bonus

Missa inte denna fantastiska möjlighet att förbättra din handelsupplevelse med Bex500. Ladda ner appen nu, följ de enkla stegen och börja handla med din $15 bonus idag! Agera snabbt, eftersom erbjudandet endast är tillgängligt under en begränsad tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen