Бек500 бесплатни бонус 2024

Бесплатни бонус – Бек500

ПромоДетаљи
Бонус$15 Бонус без депозита
Линк за придруживањеБонус
Датум завршетка31. децембра 2024. године
Понуда је применљиваНови клијенти
ПовлачењеМоже се повући само профит, до 50 УСД

О бесплатном бонусу – Бек500

Бек500 бесплатни бонус је атрактивна понуда за нове клијенте који желе да зароне у трговање БТЦ трајним уговорима без уплате почетног депозита. Учешћем у овој промоцији, корисници могу да добију бонус од 15 долара за почетак трговања. Ако се захтеви за обим трговања испуне у року од пет дана, корисници могу да контактирају Бек500 да повуку профит остварен од бонуса. То је одличан начин да истражите Бек500 платформу и стекнете искуство у трговању уз минималан ризик.

Како функционише понуда

Да би учествовали у промоцији Бек500 Фрее Бонус, нови корисници треба да преузму апликацију Бек500 са Апп Сторе-а. Након инсталирања апликације, корисници је морају оценити са 5 звездица и написати позитиван коментар. Снимак екрана ове рецензије би требало да се пошаље на сервице@бек500.цом да бисте добили бонус од 15 долара. Овај бонус се може користити искључиво за трговање БТЦ трајним уговорима. Испуњавање захтева за обим трговања у року од пет дана омогућава корисницима да повуку профит, са максималним ограничењем повлачења од 50 УСД.

Како добити бонус

Да бисте добили Бек500 бесплатни бонус, следите ове кораке:

  1. Преузмите апликацију Бек500 из Апп Сторе-а.
  2. Оцените апликацију са 5 звездица и напишите позитиван коментар.
  3. Направите снимак екрана своје рецензије.
  4. Пошаљите снимак екрана на сервице@бек500.цом да бисте добили бонус од $15.

Овај једноставан процес омогућава вам да одмах почнете да тргујете са својим бонусом. Бонус ће се појавити у кредитној колони вашег налога, али имајте на уму да ће бити обрисан када се изврши повлачење.

Правила и услови

Бек500 бесплатни бонус подлеже следећим одредбама и условима:

  • Понуда је доступна само новим клијентима Бек500.
  • Бонус од 15 долара се може користити само за трговање БТЦ трајним уговорима.
  • Добит од бонуса може се повући ако обим трговања испуни услов у року од пет дана.
  • Максимални износ профита који се може повући је 50 УСД.
  • Бонус од 15 долара ће бити избрисан из кредитне колоне након повлачења.
  • Важе општи услови и одредбе Бек500.
  • Промоција се може прекинути у било ком тренутку без претходног обавештења.

Ми Персонал Таке

По мом мишљењу, Бек500 бесплатни бонус је одлична прилика за нове трговце да започну своје путовање са БТЦ трајним уговорима без икаквог финансијског ризика. Једноставан процес оцењивања апликације и слања снимка екрана олакшава преузимање бонуса. Поред тога, могућност повлачења профита до 50 УСД након испуњења захтева за обим трговања је значајна предност. Ако сте нови у трговању криптовалутама или желите да истражите БТЦ трајне уговоре, ова промоција је свакако вредна разматрања. Само будите сигурни да испуните услове трговања у наведеном временском оквиру да бисте у потпуности искористили понуду.

Да закључимо о Бек500 бонусу

Не пропустите ову фантастичну прилику да побољшате своје искуство трговања са Бек500. Преузмите апликацију сада, пратите једноставне кораке и почните да тргујете са својим бонусом од 15 долара већ данас! Делујте брзо, јер је понуда доступна само ограничено време.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top