Bex500 besplatni bonus 2024

Besplatni bonus – Bex500

Promocijapojedinosti
BonusBonus bez depozita od 15 USD
Veza za pridruživanjeBonus
Datum završetka31. prosinca 2024
Ponuda primjenjivaNovi klijenti
PovlačenjeMoguće je povući samo dobit, do 50 USD

O besplatnom bonusu – Bex500

Besplatni bonus Bex500 atraktivna je ponuda za nove klijente koji žele uroniti u trgovanje trajnim ugovorima BTC-a bez početnog depozita. Sudjelujući u ovoj promociji, korisnici mogu dobiti bonus od 15 USD za početak trgovanja. Ako se zahtjevi za količinom trgovanja ispune u roku od pet dana, korisnici mogu kontaktirati Bex500 kako bi povukli dobit ostvarenu bonusom. To je sjajan način da istražite platformu Bex500 i steknete iskustvo trgovanja uz minimalan rizik.

Kako ponuda funkcionira

Kako bi sudjelovali u promociji Bex500 Free Bonus, novi korisnici trebaju preuzeti aplikaciju Bex500 iz App Storea. Nakon instaliranja aplikacije korisnici je moraju ocijeniti s 5 zvjezdica i napisati pozitivan komentar. Snimku zaslona ove recenzije treba poslati na service@bex500.com kako biste primili bonus od 15 USD. Ovaj bonus se može koristiti isključivo za trgovanje BTC trajnim ugovorima. Ispunjavanje zahtjeva za obujmom trgovanja u roku od pet dana omogućuje korisnicima povlačenje zarade, s maksimalnim ograničenjem povlačenja od 50 USD.

Kako dobiti bonus

Da biste zatražili Bex500 besplatni bonus, slijedite ove korake:

  1. Preuzmite aplikaciju Bex500 iz App Storea.
  2. Ocijenite aplikaciju s 5 zvjezdica i napišite pozitivan komentar.
  3. Napravite snimku zaslona svoje recenzije.
  4. Pošaljite snimak zaslona na service@bex500.com kako biste primili svoj bonus od 15 USD.

Ovaj jednostavan postupak osigurava da možete odmah početi trgovati svojim bonusom. Bonus će se pojaviti u kreditnom stupcu vašeg računa, ali imajte na umu da će biti poništen nakon što se izvrši podizanje.

Pravila i uvjeti

Bex500 besplatni bonus podliježe sljedećim uvjetima i odredbama:

  • Ponuda je dostupna samo novim klijentima Bex500.
  • Bonus od 15 USD može se koristiti samo za trgovanje BTC trajnim ugovorima.
  • Dobit od bonusa može se povući ako obujam trgovanja ispuni zahtjev unutar pet dana.
  • Maksimalni iznos dobiti koji se može povući je 50 USD.
  • Bonus od 15 USD bit će izbrisan iz kreditnog stupca nakon povlačenja.
  • Primjenjuju se opći uvjeti Bex500.
  • Promocija se može prekinuti u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti.

Moje osobno mišljenje

Po mom mišljenju, besplatni bonus Bex500 izvrsna je prilika za nove trgovce da započnu svoje putovanje s BTC trajnim ugovorima bez ikakvog financijskog rizika. Jednostavan postupak ocjenjivanja aplikacije i slanja snimke zaslona olakšava preuzimanje bonusa. Osim toga, značajna je prednost mogućnost povlačenja dobiti do 50 USD nakon ispunjavanja uvjeta za obujam trgovanja. Ako ste novi u trgovanju kriptovalutama ili želite istražiti BTC trajne ugovore, ovu promociju svakako vrijedi razmotriti. Samo pazite da ispunite zahtjeve trgovanja unutar navedenog vremenskog okvira kako biste u potpunosti iskoristili ponudu.

Za kraj o Bex500 bonusu

Ne propustite ovu fantastičnu priliku da poboljšate svoje iskustvo trgovanja s Bex500. Preuzmite aplikaciju sada, slijedite jednostavne korake i počnite trgovati sa svojim bonusom od 15 $ danas! Djelujte brzo jer je ponuda dostupna samo ograničeno vrijeme.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top