Bex500 bezmaksas bonuss 2024. gadam

Bezmaksas bonuss – Bex500

PromoSīkāka informācija
Bonuss15 USD bonuss bez depozīta
Pievienošanās saiteiBonuss
Beigu datums2024. gada 31. decembris
Piedāvājums ir spēkāJauni klienti
IzņemšanaVar izņemt tikai peļņu, līdz USD 50

Par bezmaksas bonusu – Bex500

Bex500 bezmaksas bonuss ir pievilcīgs piedāvājums jauniem klientiem, kuri vēlas ienirt BTC beztermiņa līgumu tirdzniecībā, neveicot sākotnējo depozītu. Piedaloties šajā akcijā, lietotāji var saņemt $15 bonusu, lai sāktu tirdzniecību. Ja tirdzniecības apjoma prasības tiek izpildītas piecu dienu laikā, lietotāji var sazināties ar Bex500, lai izņemtu no bonusa gūto peļņu. Tas ir lielisks veids, kā izpētīt Bex500 platformu un iegūt tirdzniecības pieredzi ar minimālu risku.

Kā piedāvājums darbojas

Lai piedalītos Bex500 bezmaksas bonusa akcijā, jaunajiem lietotājiem ir jālejupielādē Bex500 lietotne no App Store. Pēc lietotnes instalēšanas lietotājiem tā ir jānovērtē ar 5 zvaigznēm un jāuzraksta pozitīvs komentārs. Pēc tam šī pārskata ekrānuzņēmums jānosūta uz service@bex500.com, lai saņemtu 15 $ bonusu. Šo bonusu var izmantot tikai BTC beztermiņa līgumu tirdzniecībai. Tirdzniecības apjoma prasības izpilde piecu dienu laikā ļauj lietotājiem izņemt peļņu ar maksimālo izņemšanas ierobežojumu USD 50 USD.

Kā iegūt bonusu

Lai pieprasītu Bex500 bezmaksas bonusu, rīkojieties šādi:

  1. Lejupielādējiet lietotni Bex500 no App Store.
  2. Novērtējiet lietotni ar 5 zvaigznēm un uzrakstiet pozitīvu komentāru.
  3. Uzņemiet savas atsauksmes ekrānuzņēmumu.
  4. Nosūtiet ekrānuzņēmumu uz service@bex500.com, lai saņemtu 15 $ bonusu.

Šis vienkāršais process nodrošina, ka varat nekavējoties sākt tirdzniecību ar savu bonusu. Bonuss parādīsies jūsu konta kredītu kolonnā, taču atcerieties, ka tas tiks dzēsts, tiklīdz tiks veikta izņemšana.

Noteikumi un nosacījumi

Uz Bex500 bezmaksas bonusu attiecas šādi noteikumi un nosacījumi:

  • Piedāvājums ir pieejams tikai jaunajiem Bex500 klientiem.
  • 15 $ bonusu var izmantot tikai BTC pastāvīgajiem līgumiem.
  • Peļņu no bonusa var izņemt, ja tirdzniecības apjoms atbilst prasībām piecu dienu laikā.
  • Maksimālā peļņas summa, ko var izņemt, ir USD 50 USD.
  • 15 $ bonuss tiks dzēsts no kredīta kolonnas pēc izņemšanas.
  • Ir spēkā vispārīgie Bex500 noteikumi un nosacījumi.
  • Akciju var pārtraukt jebkurā laikā bez iepriekšēja brīdinājuma.

Mans personīgais paņēmiens

Manuprāt, Bex500 bezmaksas bonuss ir lieliska iespēja jaunajiem tirgotājiem bez jebkāda finansiāla riska sākt savu ceļojumu ar BTC beztermiņa līgumiem. Vienkāršais lietotnes novērtēšanas un ekrānuzņēmuma nosūtīšanas process atvieglo bonusa pieprasīšanu. Turklāt iespēja izņemt peļņu līdz USD 50 USD pēc tirdzniecības apjoma prasības izpildes ir būtiska priekšrocība. Ja esat iesācējs kriptovalūtu tirdzniecībā vai vēlaties izpētīt BTC mūžīgos līgumus, šī akcija noteikti ir apsvēršanas vērta. Vienkārši noteikti izpildiet tirdzniecības prasības noteiktajā laika posmā, lai pilnībā izmantotu piedāvājumu.

Nobeigumā par Bex500 bonusu

Nepalaidiet garām šo fantastisko iespēju uzlabot savu tirdzniecības pieredzi ar Bex500. Lejupielādējiet lietotni tūlīt, izpildiet vienkāršās darbības un sāciet tirgoties ar savu $15 bonusu jau šodien! Rīkojieties ātri, jo piedāvājums ir pieejams tikai ierobežotu laiku.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Scroll to Top