Bex500 tasuta boonus 2024. aastal

Tasuta boonus – Bex500

PromoÜksikasjad
Boonus15 $ sissemakseta boonus
Linkiga liitumineBoonus
Lõppkuupäev31. detsember 2024
Pakkumine KehtibUued kliendid
VäljavõtmineVälja saab võtta ainult kasumit, kuni 50 USD

Teave tasuta boonuse kohta – Bex500

Bex500 tasuta boonus on atraktiivne pakkumine uutele klientidele, kes soovivad sukelduda BTC püsilepingutega kauplemisesse ilma esialgset sissemakset tegemata. Selles kampaanias osaledes saavad kasutajad kauplemise alustamiseks 15-dollarilise boonuse. Kui kauplemismahu nõuded on täidetud viie päeva jooksul, saavad kasutajad Boonusest teenitud kasumi väljavõtmiseks ühendust võtta Bex500-ga. See on suurepärane viis Bex500 platvormi uurimiseks ja kauplemiskogemuse saamiseks minimaalse riskiga.

Kuidas pakkumine töötab

Bex500 tasuta boonuse kampaanias osalemiseks peavad uued kasutajad App Store’ist alla laadima rakenduse Bex500. Pärast rakenduse installimist peavad kasutajad hindama seda 5 tärniga ja kirjutama positiivse kommentaari. Seejärel tuleb 15-dollarise boonuse saamiseks saata selle ülevaate ekraanipilt aadressile service@bex500.com. Seda boonust saab kasutada ainult BTC püsilepingutega kauplemiseks. Kauplemismahu nõude täitmine viie päeva jooksul võimaldab kasutajatel kasumit välja võtta, maksimaalne väljamakse limiit on 50 USD.

Kuidas saada boonust

Bex500 tasuta boonuse saamiseks toimige järgmiselt.

  1. Laadige rakendus Bex500 alla App Store’ist.
  2. Hinda rakendust 5 tärniga ja kirjuta positiivne kommentaar.
  3. Tehke oma arvustusest ekraanipilt.
  4. $15 boonuse saamiseks saatke ekraanipilt aadressile service@bex500.com.

See lihtne protsess tagab, et saate oma boonusega kauplemist kohe alustada. Boonus kuvatakse teie konto krediidi veerus, kuid pidage meeles, et see kustutatakse pärast väljamakse tegemist.

Reeglid ja tingimused

Bex500 tasuta boonusele kehtivad järgmised tingimused:

  • Pakkumine on saadaval ainult Bex500 uutele klientidele.
  • $15 boonust saab kasutada ainult BTC alaliste lepingutega kauplemiseks.
  • Boonusest saadud kasumit saab välja võtta, kui kauplemismaht vastab viie päeva jooksul nõudele.
  • Maksimaalne väljavõetav kasumisumma on 50 USD.
  • 15-dollarine boonus kustutatakse krediidi veerust väljamaksmisel.
  • Kehtivad Bex500 üldtingimused.
  • Kampaania saab igal ajal ilma ette teatamata lõpetada.

Minu isiklik võte

Minu arvates on Bex500 tasuta boonus suurepärane võimalus uutele kauplejatele alustada oma teekonda BTC püsilepingutega ilma finantsriskita. Rakenduse hindamise ja ekraanipildi saatmise lihtne protsess muudab boonuse saamise lihtsaks. Lisaks on märkimisväärne eelis võimalus välja võtta kasumit kuni $50 USD pärast kauplemismahu nõude täitmist. Kui olete krüptovaluutadega kauplemisega uustulnuk või soovite uurida BTC püsilepinguid, tasub seda pakkumist kindlasti kaaluda. Lihtsalt täitke kauplemisnõuded kindlaksmääratud aja jooksul, et pakkumisest täielikult kasu saada.

Kokkuvõtteks Bex500 boonuse kohta

Ärge jätke kasutamata seda fantastilist võimalust täiustada oma kauplemiskogemust Bex500 abil. Laadige rakendus kohe alla, järgige lihtsaid samme ja alustage kauplemist oma 15-dollarise boonusega juba täna! Tegutse kiiresti, sest pakkumine on saadaval vaid piiratud aja.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top