Bonus brez pologa Bitget $100 USD

Bonus brez pologa $100 USD – Bitget

PromocijaPodrobnosti
Bonus100 USD
Povezava za pridružitevBonus povezava
Končni datumČasovno omejena promocija
Ponudba veljaNove stranke
Odstopja

O bonusu brez pologa Bitget

Bitget ponuja vznemirljiv bonus brez pologa v višini 100 USD za nove stranke, da raziščejo pripoved meme, ki vsebuje priljubljene žetone, kot so PEPE, FLOKI in SHIB Inu. Ta promocija omogoča novim trgovcem, da izkusijo trgovanje s kripto v živo, ne da bi morali opraviti začetni depozit. S poudarkom na novih trgovcih iz izbranih regij ta bonus ponuja odlično priložnost, da se potopite v svet trgovanja s kriptovalutami.

Kako deluje ponudba

Bonus brez pologa Bitget je strukturiran tako, da poveča izkušnjo trgovanja za nove uporabnike. Po registraciji in potrditvi računa boste prejeli 10 USD bonusa ob prvi trgovini. Poleg tega, če dosežete 1000 USDT čistega terminskega dobička, boste prejeli dodatnih 90 $, kar skupaj znaša 100 $ bonusa. Ta promocija je posebej zasnovana za trgovce iz Združenega kraljestva, Kanade, Avstralije in delov Evrope.

Kako pridobiti bonus

Uveljavljanje bonusa brez depozita Bitget je preprost postopek:

  1. Registrirajte nov trgovalni račun na Bitgetu.
  2. Dokončajte postopek preverjanja KYC.
  3. Zahtevajte bonus prek povezave do akcije.
  4. Prejmite 10 USD bonusa ob prvem trgovanju in dodatnih 90 USD, ko dosežete 1.000 USDT čistega prihodkovnega dobička.

Ko so ti koraki končani, lahko uporabite bonus za trgovanje na platformi Bitget. Dobiček, ustvarjen s trgovanjem, je mogoče dvigniti, čeprav samega bonusa ni mogoče dvigniti.

Pravila in pogoji

Za Bitget bonus brez pologa veljajo naslednji pogoji:

  • Ponudba je na voljo samo novim strankam.
  • Za prejem bonusa je potrebno preverjanje identitete (KYC).
  • Promocija je omejena na uporabnike iz Združenega kraljestva, Kanade, Avstralije, DACH, Francije, Italije, Nizozemske, Švedske in Poljske.
  • Veljajo splošni pogoji Bitget.
  • Promocijo je mogoče kadar koli prekiniti brez predhodnega obvestila.

Moje osebno mnenje

Bonus brez depozita Bitget je fantastična priložnost za nove trgovce, da raziščejo trg kriptovalut z minimalnim tveganjem. Zaradi bonusa 100 $ v kombinaciji s priljubljenimi žetoni meme, kot so PEPE, FLOKI in SHIB Inu, je ta ponudba še posebej privlačna. Zahteva po preverjanju vaše identitete zagotavlja varno trgovalno okolje, potencial za zaslužek brez začetnega depozita pa je pomembna prednost. Novim trgovcem toplo priporočam, da izkoristijo to promocijo in začnejo svojo pot trgovanja na Bitgetu.

Za zaključek o Bitget bonusu brez pologa

Ne zamudite te ekskluzivne priložnosti, da začnete trgovati z bonusom brez pologa v vrednosti 100 USD na Bitgetu. Registriraj se zdaj, dokončajte preproste korake preverjanja in začnite svojo trgovalno pot brez začetnih naložb. Ukrepajte hitro, saj je ta ponudba na voljo le omejen čas!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top