Bex500 bezplatný bonus 2024

Bonus zadarmo – Bex500

PromoPodrobnosti
BonusBonus bez vkladu 15 USD
Pripája sa k odkazuBonus
Dátum ukončenia31. decembra 2024
Ponuka platíNoví klienti
OdstúpenieJe možné vybrať iba zisky, a to až do výšky 50 USD

O bezplatnom bonuse – Bex500

Bezplatný bonus Bex500 je atraktívna ponuka pre nových klientov, ktorí sa chcú ponoriť do obchodovania s trvalými zmluvami BTC bez vykonania počiatočného vkladu. Účasťou v tejto akcii môžu používatelia získať bonus 15 USD na začatie obchodovania. Ak sú požiadavky na objem obchodovania splnené do piatich dní, používatelia môžu kontaktovať Bex500, aby vybrali zisky z bonusu. Je to skvelý spôsob, ako preskúmať platformu Bex500 a získať obchodné skúsenosti s minimálnym rizikom.

Ako funguje ponuka

Aby sa noví používatelia mohli zúčastniť na akcii Bex500 Free Bonus, musia si stiahnuť aplikáciu Bex500 z App Store. Po nainštalovaní aplikácie ju musia používatelia ohodnotiť 5 hviezdičkami a napísať kladný komentár. Snímka obrazovky s touto recenziou by potom mala byť zaslaná na adresu service@bex500.com, aby ste získali bonus 15 USD. Tento bonus je možné použiť výhradne na obchodovanie BTC perpetual kontraktov. Splnenie požiadavky na objem obchodovania do piatich dní umožňuje používateľom vyberať zisky s maximálnym limitom výberu 50 USD.

Ako získať bonus

Ak chcete získať bezplatný bonus Bex500, postupujte podľa týchto krokov:

  1. Stiahnite si aplikáciu Bex500 z App Store.
  2. Ohodnoťte aplikáciu 5 hviezdičkami a napíšte pozitívny komentár.
  3. Urobte snímku obrazovky svojej recenzie.
  4. Pošlite snímku obrazovky na service@bex500.com a získajte bonus 15 $.

Tento jednoduchý proces zaisťuje, že môžete okamžite začať obchodovať so svojím bonusom. Bonus sa objaví v stĺpci kreditu vášho účtu, ale nezabudnite, že bude zúčtovaný po vykonaní výberu.

Pravidlá a podmienky

Bezplatný bonus Bex500 podlieha nasledujúcim zmluvným podmienkam:

  • Ponuka je dostupná len pre nových klientov Bex500.
  • Bonus 15 USD je možné použiť iba na obchodovanie s trvalými zmluvami BTC.
  • Zisky z bonusu je možné vybrať, ak objem obchodov splní požiadavku do piatich dní.
  • Maximálna výška zisku, ktorý je možné vybrať, je 50 USD.
  • Bonus 15 USD bude pri výbere vymazaný zo stĺpca kreditu.
  • Platia všeobecné zmluvné podmienky Bex500.
  • Akciu je možné kedykoľvek ukončiť bez predchádzajúceho upozornenia.

Môj osobný záber

Podľa môjho názoru je bezplatný bonus Bex500 vynikajúcou príležitosťou pre nových obchodníkov začať svoju cestu s trvalými zmluvami BTC bez akéhokoľvek finančného rizika. Priamy proces hodnotenia aplikácie a odoslania snímky obrazovky uľahčuje uplatnenie bonusu. Okrem toho je významnou výhodou možnosť vybrať si zisky až do výšky 50 USD po splnení požiadavky na objem obchodovania. Ak ste v obchodovaní s kryptomenami nováčik alebo chcete preskúmať trvalé kontrakty BTC, táto akcia určite stojí za zváženie. Len sa uistite, že splníte obchodné požiadavky v stanovenom časovom rámci, aby ste mohli plne využiť ponuku.

Na záver o bonuse Bex500

Nepremeškajte túto fantastickú príležitosť zlepšiť svoje obchodné skúsenosti s Bex500. Stiahnite si aplikáciu teraz, postupujte podľa jednoduchých krokov a začnite obchodovať s bonusom 15 USD ešte dnes! Konajte rýchlo, pretože ponuka je dostupná len na obmedzený čas.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore