Bitunix $ 250 Crypto bonus bez vkladu prozradí

Bonus 250 $ Crypto No Deposit Giveaway Bonus – Bitunix

PromoPodrobnosti
Bonus250 USDT
Připojování k odkazuBonusový odkaz
Datum ukončení31. prosince 2024
Nabídka platíNoví klienti
VybráníLze vybrat pouze zisky

O 250 $ Crypto bonus bez vkladu Bitunix

Bitunix s potěšením oznamuje tento víkend štědrý bonus 250 $ pro 10 šťastných účastníků. Tato propagační akce je navržena tak, aby povzbudila zapojení do sociálních médií a poskytla novým klientům značný bonus na zahájení jejich obchodní cesty. Vítězové obdrží bonusovou hotovost 250 USDT na svůj futures účet, což nabízí skvělou příležitost prozkoumat obchodování s kryptoměnami bez jakéhokoli počátečního vkladu.

Jak funguje nabídka

Bonusová nabídka Bitunix $250 je propagace založená na sociálních médiích, jejímž cílem je zvýšit online přítomnost společnosti a zároveň odměňovat účastníky. Aby měli účastníci nárok na tento bonus, musí na Twitteru splnit několik jednoduchých úkolů. Bonus lze použít k obchodování a veškeré zisky z obchodování s bonusem lze vybrat, což z něj činí vysoce atraktivní nabídku pro nové obchodníky.

Jak získat bonus

Nárokování bonusu Bitunix zahrnuje jednoduchý proces:

  1. Následovat @BitunixOfficial na Twitteru.
  2. Retweetujte propagační příspěvek.
  3. Označte v retweetu dva přátele.

Po dokončení těchto kroků bude vybráno 10 náhodných výherců, kteří obdrží bonus 250 $. Výhercům bude bonus připsán na jejich futures účet, který lze použít k obchodování. I když samotný bonus nelze vybrat, veškeré zisky z obchodování s bonusem lze vybrat.

Pravidla a podmínky

Bonus bitunixu podléhá následujícím podmínkám:

  • Nabídka je dostupná pouze novým klientům Bitunixu.
  • Aby měli účastníci nárok na bonus, musí splnit úkoly na Twitteru.
  • Akce končí 31. prosince 2024.
  • Pouze zisky z obchodování s bonusem lze vybrat.
  • Platí všeobecné obchodní podmínky Bitunix.
  • Nabídka může být kdykoli bez předchozího upozornění ukončena.

Můj osobní záběr

Bonusová nabídka Bitunix $ 250 je fantastickou příležitostí pro nové obchodníky, jak nastartovat své obchodní zkušenosti se značným množstvím obchodního kapitálu. Proces účasti je jednoduchý a poutavý, takže je přístupný každému, kdo má účet na Twitteru. Důrazně doporučuji zúčastnit se této promo akce, protože poskytuje bezrizikovou příležitost prozkoumat platformu Bitunix a potenciálně získat vyjímatelné zisky.

Na závěr o Bonusu Bitunix

Nenechte si ujít tuto časově omezenou příležitost vyhrát bonus 250 $ bez vkladu s Bitunix. Sledujte Bitunix na Twitterudokončete jednoduché úkoly a získejte šanci stát se jedním z 10 šťastných výherců. Jednejte hned, protože akce končí 31. prosince 2024!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru