Získejte bonus 100 USD bez vkladu

Bonus bez vkladu 100 USD – Bitget

PromoPodrobnosti
Bonus100 USD
Připojování k odkazuBonusový odkaz
Datum ukončeníČasově omezená propagace
Nabídka platíNoví klienti
VybráníAno

O bonusu Bitget bez vkladu

Bitget nabízí vzrušující bonus bez vkladu ve výši 100 USD pro nové klienty, aby prozkoumali příběh meme obsahující oblíbené tokeny jako PEPE, FLOKI a SHIB Inu. Tato akce umožňuje novým obchodníkům zažít živé obchodování s kryptoměnami, aniž by museli provést počáteční vklad. Se zaměřením na nové obchodníky z vybraných regionů poskytuje tento bonus vynikající příležitost ponořit se do světa obchodování s kryptoměnami.

Jak funguje nabídka

Bonus Bitget bez vkladu je strukturován tak, aby maximalizoval obchodní zážitek pro nové uživatele. Po registraci a ověření účtu získáte bonus 10 $ na svůj první obchod. Navíc, pokud dosáhnete 1 000 USDT v čistém zisku z futures, získáte navíc 90 USD, což představuje bonus 100 USD. Tato akce je speciálně navržena pro obchodníky z Velké Británie, Kanady, Austrálie a částí Evropy.

Jak získat bonus

Nárokování bonusu Bitget bez vkladu je jednoduchý proces:

  1. Zaregistrujte si nový obchodní účet na Bitget.
  2. Dokončete proces ověření KYC.
  3. Požádejte o bonus prostřednictvím odkazu na kampaň.
  4. Získejte bonus 10 $ na svůj první obchod a dalších 90 $ při dosažení 1 000 USDT čistého zisku z futures.

Po dokončení těchto kroků můžete bonus použít k obchodování na platformě Bitget. Zisky z obchodování lze vybrat, i když samotný bonus nelze vybrat.

Pravidla a podmínky

Bonus bez vkladu Bitget podléhá následujícím podmínkám:

  • Nabídka je dostupná pouze pro nové klienty.
  • Pro získání bonusu je vyžadováno ověření identity (KYC).
  • Akce je omezena na uživatele ze Spojeného království, Kanady, Austrálie, DACH, Francie, Itálie, Nizozemska, Švédska a Polska.
  • Platí všeobecné obchodní podmínky Bitget.
  • Akci lze ukončit kdykoli bez předchozího upozornění.

Můj osobní záběr

Bonus bez vkladu Bitget je fantastickou příležitostí pro nové obchodníky prozkoumat trh s kryptoměnami s minimálním rizikem. Bonus 100 $ v kombinaci s oblíbenými tokeny meme jako PEPE, FLOKI a SHIB Inu činí tuto nabídku obzvláště přitažlivou. Požadavek na ověření vaší identity zajišťuje bezpečné obchodní prostředí a potenciál vydělávat zisky bez počátečního vkladu je významnou výhodou. Vřele doporučuji novým obchodníkům využít této promo akce k zahájení své obchodní cesty na Bitget.

Na závěr o bonusu bez vkladu Bitget

Nenechte si ujít tuto exkluzivní příležitost začít obchodovat s bonusem 100 $ bez vkladu na Bitget. Zaregistrujte se nynídokončete jednoduché kroky ověření a začněte svou obchodní cestu bez počáteční investice. Jednejte rychle, protože tato nabídka je dostupná pouze po omezenou dobu!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru