Bitunix 250 dolláros kriptográfiai befizetés nélküli bónusz

250 dolláros kriptográfiai befizetés nélküli ajándék bónusz – Bitunix

PromócióRészletek
Bónusz250 USDT
Csatlakozás linkBónusz link
Befejezés dátuma2024. december 31
Ajánlat ÉrvényesÚj ügyfelek
VisszavonásCsak a nyereséget lehet kivenni

A Bitunix 250 dolláros kriptográfiai befizetés nélküli bónuszajándékozásáról

A Bitunix örömmel jelenti be, hogy ezen a hétvégén bőkezű, 250 dolláros ajándék bónuszt ad 10 szerencsés résztvevőnek. Ennek a promóciónak az a célja, hogy ösztönözze a közösségi médiában való részvételt, és jelentős bónuszt biztosítson új ügyfeleknek kereskedési útjuk megkezdéséhez. A nyertesek 250 USDT bónusz készpénzt kapnak határidős számlájukra, amely nagyszerű lehetőséget kínál a kriptokereskedelem felfedezésére kezdeti befizetés nélkül.

Hogyan működik az ajánlat

A Bitunix 250 dolláros bónuszajándéka egy közösségi médián alapuló promóció, amelynek célja a vállalat online jelenlétének növelése, miközben a résztvevők jutalmazása. A bónusz igénybevételéhez a résztvevőknek el kell végezniük néhány egyszerű feladatot a Twitteren. A bónusz felhasználható kereskedésre, és a bónusszal való kereskedésből származó nyereség visszavonható, így ez rendkívül vonzó ajánlat az új kereskedők számára.

Hogyan szerezd meg a bónuszt

A Bitunix ajándék bónusz igénylése egy egyszerű folyamatot tartalmaz:

  1. Kövesse @BitunixOfficial Twitteren.
  2. Retweeteld a promóciós bejegyzést.
  3. Jelölj meg két barátodat a retweetben.

Ezen lépések elvégzése után 10 véletlenszerűen kiválasztott nyertes kerül kiválasztásra, akik megkapják a 250 dolláros bónuszt. A nyertesek határidős számláján jóváírják a bónuszt, amelyet kereskedésre használhatnak fel. Bár maga a bónusz nem vonható ki, a bónusszal való kereskedésből származó nyereség visszavonható.

Szabályok és feltételek

A Bitunix ajándék bónuszra a következő feltételek vonatkoznak:

  • Az ajánlat csak a Bitunix új ügyfelei számára elérhető.
  • A résztvevőknek el kell végezniük a feladatokat a Twitteren, hogy jogosultak legyenek a bónuszra.
  • Az akció 2024. december 31-én ér véget.
  • Csak a bónusszal való kereskedésből származó nyereség vonható vissza.
  • A Bitunix általános szerződési feltételei érvényesek.
  • Az ajánlat előzetes értesítés nélkül bármikor felmondható.

Személyes átvételem

A Bitunix 250 dolláros bónuszajándéka fantasztikus lehetőség az új kereskedők számára, hogy jelentős mennyiségű kereskedési tőkével beindítsák kereskedési tapasztalataikat. A részvétel folyamata egyszerű és lebilincselő, így bárki számára elérhetővé válik, aki rendelkezik Twitter-fiókkal. Nagyon ajánlom, hogy vegyen részt ebben a promócióban, mivel kockázatmentes lehetőséget biztosít a Bitunix platform felfedezésére és potenciálisan kivonható nyereségre.

Befejezésül a Bitunix bónuszról

Ne hagyja ki ezt a korlátozott ideig tartó lehetőséget, hogy 250 USD befizetés nélküli bónuszt nyerjen a Bitunix segítségével. Kövesse Bitunixot a Twitteren, hajtsd végre az egyszerű feladatokat, és esélyed van a 10 szerencsés nyertes közé kerülni. Cselekedj most, mert az akció 2024. december 31-én ér véget!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top