Bitget 100 USD befizetés nélküli bónusz

Befizetés nélküli bónusz 100 USD – Bitget

PromoRészletek
Bónusz100 USD
Csatlakozás linkBónusz link
Befejezés dátumaKorlátozott idejű promóció
Ajánlat ÉrvényesÚj ügyfelek
VisszavonásIgen

A Bitget befizetés nélküli bónuszról

A Bitget izgalmas, 100 USD befizetés nélküli bónuszt kínál új ügyfeleknek, hogy felfedezzék a mém-elbeszélést, amely olyan népszerű tokeneket tartalmaz, mint a PEPE, FLOKI és SHIB Inu. Ez a promóció lehetővé teszi az új kereskedők számára, hogy élő kriptokereskedést tapasztaljanak anélkül, hogy be kellene fizetniük. A kiválasztott régiók új kereskedőire összpontosítva ez a bónusz kiváló lehetőséget kínál a kriptovaluta kereskedés világába való belemerüléshez.

Hogyan működik az ajánlat

A Bitget befizetés nélküli bónusz úgy van kialakítva, hogy maximalizálja az új felhasználók kereskedési élményét. A regisztráció és a fiók ellenőrzése után 10 USD bónuszt kap az első kereskedése alkalmával. Ezen túlmenően, ha 1000 USDT nettó határidős nyereséget ér el, további 90 USD-t kap, ami összesen 100 USD bónuszt jelent. Ez a promóció kifejezetten az Egyesült Királyságból, Kanadából, Ausztráliából és Európa egyes részeiből érkező kereskedők számára készült.

Hogyan szerezd meg a bónuszt

A Bitget befizetés nélküli bónusz igénylése egyszerű folyamat:

  1. Regisztráljon új kereskedési számlát a Bitgeten.
  2. Végezze el a KYC ellenőrzési folyamatot.
  3. Igényelje a bónuszt a kampány linkjén keresztül.
  4. 10 USD bónuszt kap az első kereskedéskor, és további 90 USD-t, ha 1000 USDT nettó határidős nyereséget ér el.

Ha ezek a lépések elkészültek, használhatja a bónuszt a Bitget platformon való kereskedéshez. A kereskedésből származó nyereség kivehető, bár maga a bónusz nem vonható ki.

Szabályok és feltételek

A Bitget befizetés nélküli bónuszra a következő feltételek vonatkoznak:

  • Az ajánlat csak új ügyfelek számára elérhető.
  • A bónusz igénybevételéhez személyazonosság-ellenőrzés (KYC) szükséges.
  • A promóció az Egyesült Királyságból, Kanadából, Ausztráliából, DACH-ból, Franciaországból, Olaszországból, Hollandiából, Svédországból és Lengyelországból származó felhasználókra korlátozódik.
  • A Bitget általános szerződési feltételei érvényesek.
  • A promóció bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntethető.

Személyes átvételem

A Bitget befizetés nélküli bónusz fantasztikus lehetőség az új kereskedők számára, hogy minimális kockázattal fedezzék fel a kriptovaluta piacot. A 100 dolláros bónusz az olyan népszerű mém tokenekkel kombinálva, mint a PEPE, FLOKI és SHIB Inu, különösen vonzóvá teszi ezt az ajánlatot. A személyazonosságának igazolásának követelménye biztonságos kereskedési környezetet biztosít, és a kezdeti befizetés nélküli nyereségszerzési lehetőség jelentős előny. Nagyon ajánlom az új kereskedőknek, hogy használják ki ezt a promóciót, hogy beindítsák kereskedési útjukat a Bitgeten.

Befejezésül a Bitget befizetés nélküli bónuszról

Ne hagyja ki ezt az exkluzív lehetőséget, hogy 100 USD befizetés nélküli bónuszával kezdjen kereskedni a Bitgeten. Regisztrálj most, hajtsa végre az egyszerű ellenőrzési lépéseket, és kezdje el kereskedési útját kezdeti befektetés nélkül. Cselekedj gyorsan, mert ez az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top