Bitunix $ 250 Crypto-bonus zonder storting

$ 250 Crypto-weggeefbonus zonder storting – Bitunix

PromoDetails
Bonus250 USDT
Aansluiten bij LinkBonuslink
Eind datum31 december 2024
Aanbieding van toepassingNieuwe klanten
OpnameAlleen winsten kunnen worden opgenomen

Over de Bitunix $250 Crypto No Deposit Bonus-weggeefactie

Bitunix is ​​verheugd dit weekend een royale weggeefbonus van $ 250 aan te kondigen aan 10 gelukkige deelnemers. Deze promotie is bedoeld om betrokkenheid op sociale media te stimuleren en nieuwe klanten een aanzienlijke bonus te bieden om hun handelsreis te beginnen. De winnaars ontvangen 250 USDT bonusgeld op hun futuresrekening, wat een geweldige kans biedt om cryptohandel te verkennen zonder enige eerste storting.

Hoe het aanbod werkt

De Bitunix-bonusweggeefactie ter waarde van $ 250 is een op sociale media gebaseerde promotie die erop gericht is de online aanwezigheid van het bedrijf te vergroten en tegelijkertijd deelnemers te belonen. Om in aanmerking te komen voor deze bonus moeten deelnemers een paar eenvoudige taken uitvoeren op Twitter. De bonus kan worden gebruikt om te handelen, en alle winsten die met de bonus worden gemaakt, kunnen worden opgenomen, waardoor het een zeer aantrekkelijk aanbod is voor nieuwe handelaars.

Hoe u de bonus kunt krijgen

Het claimen van de Bitunix-weggeefbonus is een eenvoudig proces:

  1. Volgen @BitunixOfficial op Twitter.
  2. Retweet het promotiebericht.
  3. Tag twee vrienden in de retweet.

Na het voltooien van deze stappen worden 10 willekeurige winnaars geselecteerd die de bonus van $ 250 ontvangen. De winnaars krijgen de bonus bijgeschreven op hun futuresrekening, die kan worden gebruikt voor handel. Hoewel de bonus zelf niet opneembaar is, kunnen alle winsten die zijn gemaakt door te handelen met de bonus wel worden opgenomen.

Regels en voorwaarden

Op de Bitunix-weggeefbonus zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Het aanbod is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van Bitunix.
  • Deelnemers moeten de taken op Twitter voltooien om in aanmerking te komen voor de bonus.
  • De actie eindigt op 31 december 2024.
  • Alleen winsten die zijn gemaakt door te handelen met de bonus kunnen worden opgenomen.
  • Algemene voorwaarden van Bitunix zijn van toepassing.
  • Het aanbod kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden beëindigd.

Mijn persoonlijke mening

De Bitunix $250 bonus weggeefactie is een fantastische kans voor nieuwe handelaars om hun handelservaring een boost te geven met een aanzienlijke hoeveelheid handelskapitaal. Het proces om deel te nemen is eenvoudig en boeiend, waardoor het voor iedereen met een Twitter-account toegankelijk is. Ik raad ten zeerste aan om deel te nemen aan deze promotie, omdat het een risicovrije kans biedt om het Bitunix-platform te verkennen en mogelijk opneembare winsten te verdienen.

Tot slot over Bitunix Bonus

Mis deze tijdelijke kans niet om een ​​bonus zonder storting van $ 250 te winnen bij Bitunix. Volg Bitunix op Twitter, voltooi de eenvoudige taken en maak kans om een ​​van de 10 gelukkige winnaars te zijn. Kom nu in actie, want de actie eindigt op 31 december 2024!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven