Bitget $ 100 USD bonus zonder storting

Geen stortingsbonus $ 100 USD – Bitget

PromoDetails
Bonus100 dollar
Aansluiten bij LinkBonuslink
Eind datumTijdelijke promotie
Aanbieding van toepassingNieuwe klanten
OpnameJa

Over de Bitget Geen Stortingsbonus

Bitget biedt nieuwe klanten een opwindende bonus zonder storting van 100 dollar om het meme-verhaal met populaire tokens als PEPE, FLOKI en SHIB Inu te verkennen. Met deze promotie kunnen nieuwe handelaren live cryptohandel ervaren zonder een eerste storting te hoeven doen. Met een focus op nieuwe handelaren uit geselecteerde regio’s biedt deze bonus een uitstekende gelegenheid om in de wereld van cryptocurrency-handel te duiken.

Hoe het aanbod werkt

De Bitget bonus zonder storting is gestructureerd om de handelservaring voor nieuwe gebruikers te maximaliseren. Bij registratie en verificatie van uw account ontvangt u een bonus van $ 10 op uw eerste transactie. Als u bovendien 1.000 USDT aan netto futureswinst behaalt, ontvangt u een extra $ 90, wat in totaal een bonus van $ 100 oplevert. Deze promotie is speciaal bedoeld voor handelaren uit het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en delen van Europa.

Hoe u de bonus kunt krijgen

Het claimen van de Bitget no deposit bonus is een eenvoudig proces:

  1. Registreer een nieuw handelsaccount op Bitget.
  2. Voltooi het KYC-verificatieproces.
  3. Vraag de bonus aan via de campagnelink.
  4. Ontvang een bonus van €10 op uw eerste transactie en nog eens €90 bij het behalen van 1.000 USDT aan netto futureswinst.

Zodra deze stappen zijn voltooid, kunt u de bonus gebruiken om op het Bitget-platform te handelen. Winsten uit de handel kunnen worden opgenomen, hoewel de bonus zelf niet opneembaar is.

Regels en voorwaarden

Op de Bitget no deposit bonus zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Het aanbod is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten.
  • Identiteitsverificatie (KYC) is vereist om de bonus te ontvangen.
  • De promotie is beperkt tot gebruikers uit het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, DACH, Frankrijk, Italië, Nederland, Zweden en Polen.
  • Algemene voorwaarden van Bitget zijn van toepassing.
  • De actie kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden beëindigd.

Mijn persoonlijke mening

De Bitget no deposit bonus is een fantastische kans voor nieuwe handelaars om de cryptocurrency-markt met minimaal risico te verkennen. De bonus van $ 100, gecombineerd met de populaire meme-tokens zoals PEPE, FLOKI en SHIB Inu, maakt dit aanbod bijzonder aantrekkelijk. De vereiste om uw identiteit te verifiëren zorgt voor een veilige handelsomgeving, en de mogelijkheid om winst te maken zonder een eerste storting is een aanzienlijk voordeel. Ik raad nieuwe handelaren ten zeerste aan om van deze promotie te profiteren om hun handelsreis op Bitget een vliegende start te geven.

Tot slot over de Bitget bonus zonder storting

Mis deze exclusieve kans niet om te beginnen met handelen met een bonus van $ 100 zonder storting op Bitget. Registreer nu, voltooi de eenvoudige verificatiestappen en begin uw handelsreis zonder initiële investering. Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts een beperkte tijd geldig!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven