Bitunix 250 dollarin kryptobonus ilman talletusta

250 dollarin kryptobonus ilman talletusta – Bitunix

PromoYksityiskohdat
Bonus250 USDT
Liittyy linkkiinBonus linkki
Päättymispäivämäärä31. joulukuuta 2024
Tarjous voimassaUusia asiakkaita
NostoVain voitot voidaan kotiuttaa

Tietoja Bitunixin 250 dollarin kryptobonuksen ilman talletusta tarjouksesta

Bitunix julkistaa tänä viikonloppuna runsaan 250 dollarin arvontabonuksen 10 onnekkaalle osallistujalle. Tämä kampanja on suunniteltu kannustamaan sitoutumista sosiaaliseen mediaan ja tarjoamaan uusille asiakkaille huomattavan bonuksen kaupankäynnin aloittamiseksi. Voittajat saavat 250 USDT bonusrahaa futuuritililleen, mikä tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua kryptokauppaan ilman alkutalletusta.

Miten tarjous toimii

Bitunix 250 dollarin bonus on sosiaaliseen mediaan perustuva kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä yrityksen online-läsnäoloa ja palkita osallistujia. Saadakseen tämän bonuksen osallistujien on suoritettava muutama yksinkertainen tehtävä Twitterissä. Bonusta voidaan käyttää kaupankäyntiin, ja kaikki bonuksella kaupasta saadut voitot voidaan kotiuttaa, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan tarjouksen uusille kauppiaille.

Kuinka saada bonus

Bitunix-lahjabonuksen lunastaminen edellyttää yksinkertaista prosessia:

  1. Seuraa @BitunixOfficial Twitterissä.
  2. Uudelleentwiittaa mainosviesti.
  3. Tägää kaksi kaveria uudelleentwiittiin.

Näiden vaiheiden suorittamisen jälkeen valitaan 10 satunnaista voittajaa, jotka saavat 250 dollarin bonuksen. Voittajat saavat bonuksen heidän futuuritililleen, jota voidaan käyttää kaupankäyntiin. Vaikka itse bonusta ei voi kotiuttaa, kaikki bonuksella kaupasta saadut voitot voidaan kotiuttaa.

Säännöt ja ehdot

Bitunix-lahjabonusta koskevat seuraavat ehdot:

  • Tarjous on saatavilla vain Bitunixin uusille asiakkaille.
  • Osallistujien on suoritettava tehtävät Twitterissä saadakseen bonuksen.
  • Kampanja päättyy 31.12.2024.
  • Vain bonuksella kaupasta saadut voitot voidaan kotiuttaa.
  • Bitunixin yleiset ehdot ovat voimassa.
  • Tarjous voidaan irtisanoa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Oma henkilökohtainen otos

Bitunix 250 dollarin bonus on loistava tilaisuus uusille kauppiaille aloittaa kaupankäyntikokemuksensa huomattavalla määrällä kauppapääomaa. Osallistumisprosessi on yksinkertainen ja mukaansatempaava, joten se on kaikkien Twitter-tilin omistajien käytettävissä. Suosittelen osallistumaan tähän kampanjaan, koska se tarjoaa riskittömän mahdollisuuden tutustua Bitunix-alustaan ​​ja mahdollisesti ansaita nostettavia voittoja.

Lopuksi Bitunix Bonuksesta

Älä missaa tätä rajoitetun ajan mahdollisuutta voittaa 250 dollarin talletusvapaa bonus Bitunixilla. Seuraa Bitunixia Twitterissä, suorita yksinkertaiset tehtävät ja sinulla on mahdollisuus olla yksi 10 onnekkaasta voittajasta. Toimi nyt, sillä kampanja päättyy 31.12.2024!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top