Битуник $250 Црипто Бонус без депозита Гивеаваи

$250 Црипто Бонус Гивеаваи без депозита – Битуник

ПромоДетаљи
Бонус250 УСДТ
Линк за придруживањеБонус Линк
Датум завршетка31. децембра 2024. године
Понуда је применљиваНови клијенти
ПовлачењеМоже се повући само профит

О Битуник-у $250 Црипто Бонус без депозита

Битуник са узбуђењем најављује великодушни бонус од 250 долара овог викенда за 10 срећних учесника. Ова промоција је осмишљена да подстакне ангажовање на друштвеним медијима и пружи новим клијентима значајан бонус да започну свој трговачки пут. Победници ће добити 250 УСДТ бонуса у готовини на свом фјучерс рачуну, нудећи одличну прилику да истраже крипто трговање без икаквог почетног депозита.

Како функционише понуда

Битуник бонус од 250 долара је промоција заснована на друштвеним медијима која има за циљ повећање присуства компаније на мрежи уз награђивање учесника. Да би стекли право на овај бонус, учесници морају да обаве неколико једноставних задатака на Твитеру. Бонус се може користити за трговање, а сваки профит остварен од трговања са бонусом може се повући, што га чини веома атрактивном понудом за нове трговце.

Како добити бонус

Тражење Битуник бонуса за даривање укључује једноставан процес:

  1. Пратити @БитуникОффициал на Твитеру.
  2. Ретвитујте промотивни пост.
  3. Означите два пријатеља у ретвеет-у.

Након завршетка ових корака, 10 насумичних победника ће бити изабрано да добију бонус од 250 долара. Победницима ће бонус бити приписан на њихов фјучерс рачун, који се може користити за трговање. Иако се сам бонус не може повући, сваки профит остварен трговањем са бонусом може се повући.

Правила и услови

Битуник бонус за даривање подлеже следећим одредбама и условима:

  • Понуда је доступна само новим клијентима Битуник-а.
  • Учесници морају да заврше задатке на Твиттер-у да би стекли право на бонус.
  • Промоција се завршава 31. децембра 2024. године.
  • Може се повући само профит остварен од трговања са бонусом.
  • Примењују се општи услови и одредбе Битуник-а.
  • Понуда може бити прекинута у било ком тренутку без претходног обавештења.

Ми Персонал Таке

Битуник бонус од 250 долара је фантастична прилика за нове трговце да започну своје трговачко искуство са значајном количином трговачког капитала. Процес учешћа је једноставан и привлачан, што га чини доступним свима који имају Твиттер налог. Топло препоручујем учешће у овој промоцији јер пружа шансу без ризика да истражите Битуник платформу и потенцијално зарадите профит који се може повући.

Да закључимо о Битуник бонусу

Не пропустите ову временски ограничену прилику да освојите $250 бонуса без депозита уз Битуник. Пратите Битуник на Твитеру, испуните једноставне задатке и имајте шансу да будете један од 10 срећних добитника. Делујте сада, јер се промоција завршава 31. децембра 2024!

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top